Ludovic Orban este audiat în dosarul măștilor cumpărate în pandemie

de | 29.03.2023 14:59 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Ludovic Orban este audiat în dosarul măștilor cumpărate în pandemie

Fostul premier al României, Ludovic Orban, este audiat, miercuri, în dosarul măștilor neconforme cumpărate de Romarm în pandemie.

Conform Ziare.com, Orban este citat în calitate de martor, așa cum au fost audiați și foștii miniștri ai Energiei Virgil Popescu (PNL) și Claudiu Năsui (USR).

Amintim că în acest dosar a fost vizat și fostul selecționer al României, Victor Pițurcă. Conform DNA, directorul general al Romarm, Gabriel Țuțu, ar fi încheiat cu o asociere de firme din care făcea parte și o societate controlată de Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, contracte de achiziție publică. În acest fel au fost cumpărate 7 utilaje neconforme de producere a măștilor de protecție.

Victor Pițurcă a scăpat, ulterior, de controlul judiciar, potrivit deciziei Tribunalului București. După ce s-a aflat verdictul, fostul selecționer a avut o reacție dură, spunând că i s-au adus acuzații absurde și că dosarul ar fi o făcătură.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Victor Pițurcă scapă de controlul judiciar! Reacția fostului selecționer: „Dosarul e o făcătură”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole