anchetaonline.ro

(Video) Ludovic Orban la Pitești! A participat la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei Române

de | 25.10.2022 12:33 | Știri, Județean, Politic

Președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a participat astăzi, 25 octombrie la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei Române la Pitești.

O delegație Forța Dreptei, condusă de Ludovic Orban, din care au făcut parte: deputatul Adrian Miuțescu, Emanuel Soare și membrii BPJ Argeș Emilia Dumitrescu, Giani Podașcă și Nicolae Diaconescu, a fost prezentă la Cimitirul Eroilor din Pitești.

Am depus o coroană de flori în cinstea militarilor români care s-au jertfit pentru țară, a transmis Adrian Miuțescu.

Orban pitesti

 

Forța Dreptei Argeș a adus astfel un omagiu eroilor Armatei Române care, cu prețul vieții, sau cu mari sacrificii personale, au luptat pentru democrație. Gândurile noastre se îndreaptă azi către toți cei care au pus țara mai presus de viața lor, dăruindu-ne libertatea și posiblitatea de a trăi într-o țară sigură.

 

Orban pitesti

La mulți ani Armatei Române!

La mulți ani rezerviști și veterani de război!

La mulți ani, militari români!, a mai transmis Adrian Miuțescu.

 

De asemenea astăzi, 25 octombrie a avut loc și o conferință de presă a reprezentanților Forța Dreptei Argeș, la care au participat: președintele Ludovic Orban, liderul organizației județene, Emanuel Soare și deputatul Adrian Miuțescu.

 

 

Ludovic Orban, va fi prezent atât astăzi, 25 octombrie, la ora 19.00 la “Focul lui Sumedru”- manifestare organizată de Primăria municipiului Câmpulung dar și joi, 27 octombrie la evenimentele organizate în județul Argeș.

 

Update, 25 octombrie, ora 19:15

Mai jos puteți viziona conferinta de presă Forta Dreptei de la Câmpulung, la care au participat presedintele partidului, Ludovic Orban, președintele organizației județene, Emanuel Soare, deputatul Adrian Miuțescu și liderului organizației municipale, Gabriel Marcu.

 

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: