anchetaonline.ro

Un poliţist şi-ar fi legat de un copac şi înfometat cei doi copii vitregi!

de | 24.10.2022 20:04 | Știri, Eveniment, Național

Un agent de poliție din cadrul Poliţiei de Transporturi Feroviare Arad este cercetat după ce acesta și-ar fi agresat fizic cei doi copii vitregi, un băiat de 9 şi o fată de 10 ani. Bărbatul i-ar mai fi legat de un copac din grădină sau i-ar fi înfometat.

Cazul a ajuns în atenția publică după ce băiatul, în vârstă de 9 ani, a spus tot ce se întâmpla unui alt polițist din sat. Asistenţii sociali au obţinut imediat un ordin de protecţie provizoriu, care a fost prelungit ulterior de judecători la o perioadă de şase luni, conform romania24.

Imediat ce cazul ne-a fost adus la cunoştinţă, am făcut verificările necesare şi am obţinut un ordin de protecţie împotriva tatălui vitreg şi al mamei. Ambii copii au fost luaţi în sistemul de protecţie şi au fost incluşi într-un program de consiliere pentru a fi stabilizaţi emoţional”, a precizat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Erika Stark.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a informat că agentul este cercetat în urma unei sesizări depuse de asistenţii sociali.

Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 35 ani din localitatea Şiria şi-ar fi agresat cei doi copii vitregi la domiciliu. La momentul respectiv a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele tatălui vitreg şi al mamei. Cercetările se continuă pentru rele tratamente aplicate minorilor şi violenţă în familie”, a precizat Claudia Iuga.

Cei doi copii au povestt în amănunt oroarea prin care au trecut asistenţilor sociali ai instituţiei, aceștia au spus că au fost bătuţi în mod repetat cu bastonul de poliţist şi că au fost legaţi de un copac din grădina casei, iar uneori erau înfometaţi de către părinţi.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Tentativă de omor în centrul Piteștiului!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: