anchetaonline.ro

(VIDEO) Tentativă de omor în centrul Piteștiului!

de | 24.10.2022 18:26 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

În urmă cu doar câteva momente, mai multe echipaje de intervenție au ajuns în centrul Piteștiului, zona pasaj Magnolia.

Din primele informații, un bărbat a încercat să își omoare părinții cu un cuțit, conform martorilor oculari.

Agresorul a fost un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a fost imobilizat și condus la secția de poliție.

În această după-amiază, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, înarmat cu un cuțit, ar adresa amenințări unor persoane aflate într-un pasaj pietonal din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat, cu operativitate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, din Pitești, au imobilizat-o și au condus-o la sediul poliției, pentru audieri.

În urma evenimentului, o femeie, cu atac de panică, a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă nicio persoană nu a suferit leziuni.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.”, anunță IPJ.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier la Ramada! O victimă are nevoie de ajutor!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: