anchetaonline.ro

CDLA, Acvafor şi Pancor s-au asociat pentru realizarea unui proiect de 4 milioane euro la Bradu

de | 24.10.2022 18:00 | Economic, Rural

Un important proiect în valoare de circa 4 milioane de euro este pe cale să devină realitate la Bradu. În urmă cu aproximativ două săptămâni, primăria din localitate a finalizat procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie a obiectivului „Amenajare canal pluvial Valea Geamăna si modernizare strada Valea Geamana, in comuna Bradu, judetul Argeş”, adjudecat de către o asociere de firme din care fac parte cinci societăţi: Construcţii Drumuri şi Lucrări de Artă SRL (CDLA), Acvafor Proiect, Pancor Construcţii Speciale, MGM Unic Electro Impex şi Eco Aqua Design SRL.

Necesitatea asocierii a fost impusă de complexitatea proiectului, care include atât lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, cât şi de utilităţi publice: mai exact, proiectul include următoarele tipuri de lucrări:

  • Execuţie reţea alimentare cu apă
  • Execuţie reţea canalizare menajeră
  • Execuţie reţea iluminat public
  • Amenajare Canal Valea Geamăna
  • Reasfaltare Str. Valea Geamăna
  • Protecţie şi relocare utilităţi

Asocierea condusă de CDLA s-a duelat cu Kranz, Zeus şi Valah

La licitaţie au mai participat alţi trei ofertanţi, respectiv Kranz Eurocenter, şi asocieriile Valah Construct Grup-Zeus SA si Bugaru Trans-Hidroconstructia. În urma deciziei comisiei de evaluare, pe 7 octombrie s-a semnat contractul cu asocierea câştigătoare, al cărei lider este compania argeşeană de construcţii CDLA, care va primi în contul lucrărilor executate suma de 18.156.847,78 lei.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bradu. De la 1 noiembrie, se depun cererile pentru ajutorul de încălzire!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: