anchetaonline.ro

Peste 1 milion de lei – obținuți prin PNRR pentru Școala Albești Ungureni

de | 24.10.2022 18:00 | Știri, Administrație, Județean

Săptămâna trecută, s-a dat publicității lista cererilor de finanțare aprobate pe Componenta 10 a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Argeșul figurând cu 77 astfel de proiecte.

Componenta 10 are ca obiectiv asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intrajudețean.

SCOALA-ALBESTI pnnr

Localitatea Albeștii de Argeș a obținut finanțare de 1.032.654 lei, cu TVA inclus, fonduri alocate pentru reabilitarea moderată a Școlii Generale din satul Albeștii Ungureni.

În cadrul acestei structuri învață elevii claselor I – IV, iar corpul de clădire care face obiectul proiectului de finanțare a mai beneficiat și de alte investiții în ultimii ani.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș