Accident grav! Un motociclist beat a pierdut controlul și a intrat într-o mașină!

de | 24.10.2022 19:18 | Știri, Eveniment, Național

Un accident grav s-a petrecut în cursul zilei de azi, luni, 24 octombrie, în Galați. Din primele informații, un motociclist în vârstă de 27 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost rănit într-un accident rutier. Conform Digi24, acesta s-a dezechilibrat și a intrat într-o mașină.

Evenimentul a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Traian, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Conform sursei citate, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe banda doi, unde a intrat în impact cu un autoturism condus regulamentar de o tânără de 20 de ani.

După testarea alcoolscop, la conducătoarea auto rezultatul a fost negativ, însă în cazul motociclistului a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Motociclistul de 27 ani a suferit mai multe răni şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro

(VIDEO) Tentativă de omor în centrul Piteștiului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole