anchetaonline.ro

Luni. Se oprește apa potabilă în comuna Cocu

de | 23.02.2024 12:06 | Rural, Administrație

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 26 februarie 2024, între orele 9:00 – 18:00, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei aferent Staţiei de Pompare Răchiţele de Sus din comuna Cocu, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar. Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din comuna Cocu, sat Răchiţele de Sus.

Societatea îi asigură pe consumatorii afectați de această oprire că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă. Totodată, se recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii apacanal2000.ro, la secţiunile ”Lucrări programate‟ sau ”Avarii‟.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ministerul Mediului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important pentru piteștenii care stau în Găvana. Au fost reabilitate scările publice din zona bloc T5

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 SA