Judecătoarea de la procesul lui Vlad Pascu a întrebat dacă unul dintre tinerii morți se află în sală

de | 23.02.2024 11:59 | Național, Eveniment

Scene de-a dreptul incredibile au avut loc ieri, 22 februarie, la procesul lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai.

După ce procesul a fost amânat cu trei ore și jumătate, iar părinții victimelor au aflat că tânărul nu va fi prezent în sală decât prin videoconferință, judecătoarea a făcut un gest revoltător. A întrebat dacă una dintre victimele decedate se află în sală, moment în care tatăl lui Sebastian, baiatul ucis de Vlad Pascu, a început să plângă.

La ieşirea din Judecătoria Mangalia, bărbatul a povestit jurnaliştilor că judecătoarea a cerut cartea de identitate a fiului său mort în accidentul din august 2023.

Judecătoria Mangalia nu este… când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală… N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi vrea buletinul”, a spus bărbatul.

De asemenea, tatăl fetei moarte în accidentul de la 2 Mai susţine că tot procesul este o făcătură.
Nu vedeţi că e circ, ce v-am spus astăzi dimineaţa? Totul este o făcătură. Această judecătoare nu are ce căuta acolo. De la bun început totul a fost premediat, iar cu ceea ce i-a făcut lui Valentin Olariu, e strigător la cer. Să vadă superiorii dumneaiei dacă asemenea personaj poate să judece cazuri. De deciziile dumneai… ce judecă? Totul este o făcătură, un circ. S-a ştiut dinainte, pas cu pas ce trebuie făcut. Uitaţi-ne cum stăm ca blegii aici”, a afirmat bărbatul.
Potrivit digi24.ro, Ancuța Ioana Popoviciu, judecătoarea care a provocat mâhnire în România, după ce a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu se află în sala de judecată, a avut mari probleme disciplinare.  Anul trecut, ea a fost în vizorul CSM, pentru neglijență.
Magistratul a primit avertisment de la CSM pentru rea credință, gravă neglijență și soluționarea cu întârziere a unor cazuri.
sursă foto Instagram Vlad Pascu/ captură video Facebook Cătălin Țone
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vlad Pascu

Ultimele articole