anchetaonline.ro

Luni. PITASO – Târgul de ONG-uri, în Piața Primăriei Pitești!

de | 07.09.2023 09:23 | Pitești, Lifestyle

În prima zi a anului școlar 2023/2024, luni, 11 septembrie, între orele 11:00 și 18:00, în Piața Primăriei din Pitești va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului ”PITASO – Târgul de ONG-uri”, organizat de Asociația ”Azi elevi, mâine lideri”.

Scopul principal al acestui eveniment este de a sublinia importanța voluntariatului și a implicării în comunitate. La acest târg puteți să descoperiți o varietate de organizații non-guvernamentale care vor prezenta proiecte și inițiative menite să schimbe în bine comunitatea noastră.

Se caută voluntari

”Dacă sunteți pasionați de voluntariat, dacă doriți să vă implicați în cauze nobile sau să aflați mai multe despre modurile în care puteți contribui la comunitatea voastră, PITASO este evenimentul perfect pentru a vă informa și a vă inspira.

Venind la acest eveniment, veți avea ocazia să cunoașteți oameni cu inimi mari și să vă alăturați unei comunități dedicate schimbării în bine!”, transmite administrația locală din Pitești în informarea publicată.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se caută şefi pentru 5 instanţe din Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PITASO