anchetaonline.ro

Magazinele Enel din Pitești și Mioveni vor fi închise

de | 11.04.2023 15:40 | Știri, După locație, Mioveni, Pitești

Magazinele Enel din Pitești și Mioveni vor fi închise

Enel anunță că magazinele din mai multe orașe vor fi închise în următoarea perioadă.

Vorbim de magazinele din Pitești, Mioveni, Slatina, Alexandria și Craiova, care urmează să fie închise în perioada 14 aprilie – luni, 17 aprilie 2023, având în vedere perioada sărbătorilor pascale și zilele libere legale acordate cu acest prilej.

Reprezentanții Enel adaugă faptul că serviciul de call center va funcționa, în perioada menționată, numai pentru obținerea informațiilor în sistem automat, de exemplu pentru transmiterea indexului sau pentru a afla informații despre factură și sold. Programul va fi normal în celelalte zile.

Compania precizează că mare parte a operațiunilor pot fi făcute prin canale digitale, nefiind nevoie de deplasare în magazinele Enel. Clienții sunt sfătuiți să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

Beneficiarii pot primi factura electronică, imediat ce a fost emisă, pe mail ori prin sms, ori pot alege descărcarea copiei facturii.

Magazin Enel2 - Magazinele Enel din Pitești și Mioveni vor fi închise

Indexul poate fi trimis pentru electricitatea consumată, accesând secțiunea Index din cadrul aplicației MyEnel sau pot suna (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977.

Pentru a trimite indexul pentru consumul de gaz, clienții pot suna la numărul gratuit 0800.07.07.01, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021.9977, în cazul în care distribuitorul lor este Delgaz Grid, Distrigaz Sud Rețele, Gaz Est, Gazmir , Premier Energy sau Progaz P&D (între 22 și 26 ale fiecărei luni). De asemenea, indexul pentru consumul de gaze naturale poate fi transmis și prin aplicația My Enel, dacă distribuitorul este una dintre cele șase companii menționate mai sus.

Pentru a intra în contact cu un consultant Enel, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon: 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România) sau 0040.372.436.436 (număr apelabil din străinătate), în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 – 20:00; Sâmbătă: 8:00 – 13:00. La aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele”, anunță Enel.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ANAF și APERO au lansat o campanie de informare. ”Acceptă plata cu cardul”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: