Magazinele din Mioveni – ținta polițiștilor! 350 de haine fake au fost ridicate!

de | 10.08.2023 17:04 | Știri, Eveniment, Județean, Mioveni

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au desfășurat, în cursul zilei de ieri, miercuri, 9 august, activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Astfel, aceștia au făcut mai multe verificări la magazinele de articole vestimentare de pe raza orașului Mioveni, unde, în urma verificărilor făcute de polițiști, au fost găsite și ridicate 350 de articole vestimentare și accesorii (treninguri, tricouri, șepci, genți).

Astfel, a fost vorba despre 26 de perechi de pantofi sport și 20 de parfumuri, susceptibile a fi false. Acestea avea însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate.

În urma celor constatate de către organele de lege, au fost întocmite două dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.

 

Foto Impactpress

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: