Duminică, 26 noiembrie Magicianul Robert Tudor vine la Hush Pitești

de | 24.11.2023 23:45 | Pitești, Lifestyle

Prieteni, copii, parinti, bunici, sunteti pregatiti? Magicianul Robert Tudor vine la Hush Pitești în căutarea iepurașului cu o valiză plină de trucuri și iluzii pregătite pentru toți cei care îndrăznesc să creadă în magie.
Robert Tudor la Hush
Biletele se găsesc atât în locatie, cât și online: https://www.yellowtickets.ro/…/magicianul-robert-tudor…
Ora de începere a show-ului este 12:00 iar accesul în sală se face de la ora 11:00.

Robert Tudor s-a născut pe 7 decembrie 1984 la București iar copilăria a petrecut-o lângă Chiajna, în Dragomireşti Vale.

Acesta a obținut în anul 2003 un certificat de pregătire de la Școala de Magie din Viena.

Robert Tudor a jucat de-a lungul timpului pe scene, precum cele de la Copenhaga , Göteborg , Bruxelles , Londra , Chișinău și Blackpool.

Acesta este invitat în mod regulat la emisiuni TV, spectacole sau petreceri dar trebuie menționat faptul că participarea lui la  emisiunea ”Românii au Talent”, a reprezentat un moment important, acesta fiind un moment care l-a propulsat spre marele public.

Mai jos puteți viziona un moment care a impresionat atât juriul emisiunii cât și telespectatorii de acasă.

Club Hush Pitești continuă seria super evenimentelor și în următoarea perioadă.

Vor mai fi concerte pe care nu cred că vreți să le ratați.

evenimente Club Hush

Printre artiștii care vor mai urca pe scena de la Hush sunt și cei de la TIMPURI NOI dar și BOSQUITO sau cântărețul LUIS GABRIEL

Club Hush este locul unde concertele prind viață iar Veranda by Club Hush este locul unde te poți bucura de momente de relaxare cu mâncare buna și băuturi alese!”

Hush

INFO: 0733 956 283

Adresa: Str. Panselelor, Nr. 2

www.clubhush.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Corporate Christmas Party la Hush Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bruxelles | București | Chișinău | Club Hush Pitești | Londra | Pitești | Robert Tudor | Viena