Mâine este Super Sâmbăta la Supernova Pitești!

de | 15.07.2022 15:20 | Știri, Lifestyle, Pitești

Mâine, în centrul comercial Supernova Pitești, va avea loc Super Sâmbăta – ziua cu cele mai multe reduceri din lună!

Vizitatorii centrului comercial vor putea benefcia de super reduceri la articolele fashion în magazinele: Sinsay, Reserved, House, Cropp, Nissa, LC Waikiki, Ribbon, Diferit si Colin`s.

Dacă sunteți în căutare de produse cosmetice sau ochelari de soare – atunci puteți vizita Optiblu, Nala, Vitamix și Xpert Beauty!

La Mobexpert veți găsi reduceri de până la 50% la produsele selecționate.

Noriel și Junior au pregătit și ei reduceri pentru cei mici. Oferte și discount-uri veți găsi și la Benvenuti, Salamander, Actual, Animax și GSM Planet!

Magazinul Decathlon a pregătit, de asemenea, o super tombolă pentru clienții care fac cumpărături mâine, oferind ca premiu o trambulină, iar cafeneaua Gloria Jean`s Coffees oferă o reducere de 30% pentru cei care își vor cumpăra o băutura din categoria Classics și o prajitură.

Magazinul Mizar își răsplătește clientele care achiziționează produse în valoare de 500 lei cu un voucher de 50 lei, valabil pentru urmatoarea achizitție.

Hipermarketul Carrefour își așteaptă clienții cu reduceri de 20% sub forma unui cupon de cumpărături la: mobilier de gradină, mașini de spălat și uscătoare, băuturi non-alcoolice, chips-uri și snacks-uri sărate.

Super Sâmbăta are loc în cea de-a treia sâmbătă din fiecare lună și reprezintă ziua cu cele mai multe reduceri oferite de magazinele prezente în centrul comercial!

Detalii despre Super Sâmbăta și magazinele care au pregătit mâine reduceri găsiți aici: www.facebook.com/SupernovaShoppingCenterPitesti/photos/a.866340283400655/5628706537163982/

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două noi sensuri unice instituite astăzi, în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Carrefour