anchetaonline.ro

Două noi sensuri unice instituite astăzi, în Pitești!

de | 15.07.2022 14:33 | Știri, Eveniment, Pitești

Primăria Municipiului Piteşti a anunțat vineri, 15 iulie, în urmă cu puțin timp, că începând cu ziua de azi, în Pitești, vor fi instituite două sensuri unice:

Primul va avea loc pe aleea carosabilă care face legătura între strada Stejarului și Bulevardul 1 Decembrie 1918, printre blocurile D1 și A26, respectiv între blocurile M8 și M6a+M8a, cu sensul de circulație dinspre strada Stejarului. La ieșirea în Bulevardul 1 Decembrie 1918, autovehiculele vor vira obligatoriu la dreapta. Măsura a fost adoptată conform avizării Comisiei de circulație, din data de 25.05.2022, în vederea fluidizării traficului din zonă.

Cel de-al doilea, va fi pe aleea Dr. Thoma Ionescu, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada Mihai Chițescu și Bulevardul 1 Decembrie 1918, cu circulația autovehiculelor către bulevard, conform avizării Comisiei de circulație, din data de 07.06.2022.

Astfel, șoferii sunt rugați să circule cu atenție în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră pentru evitarea incidentelor.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat de 70 de ani l-a bătut pe fostul ginere pe stradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: