Un bărbat de 70 de ani l-a bătut pe fostul ginere pe stradă!

de | 15.07.2022 13:34 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat, în cursul zilei de azi, 15 iulie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. În dosar au fost desfășurate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate de către organele oficiale, s-a stabilit faptul că în cursul serii de 9 marie, un bărbat în vârstă de 70 de ani a devenit violent, lovindu-l pe fostul ginere, de 45 de ani, în zona feței și pe spate. Acțiunea a avut loc în spațiu public, în apropierea unui bloc de locuințe.

De asemenea, inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior, victima și-a retras plângerea

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Sursa Foto Stiri de Cluj/Descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Joc pe două roți după ce a consumat alcool!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Pitești

Ultimele articole