Joc pe două roți după ce a consumat alcool!

de | 15.07.2022 12:54 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 14 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, alături de cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Scopul fiind conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor participanților la trafic constatate de către polițiști, au fost aplicate un număr de 242 de sancțiuni contravenționale, toate însumând o valoare de 55.000 de lei. De asemenea, aceștia au reținut 18 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Printre abateri, s-a prezentat și cazul unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Șuici. Acesta se deplasa, pe o bicicletă, pe DJ 703H, pe raza localității de domiciliu. Polițiștii au sesizat că bărbatul în cauză, avea un dezechilibru în timpul deplasării cu bicicleta pe partea carosabilă.
Astfel, cel în cauză a fost oprit și testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ca urmare a celor constatate, bărbatul sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei.

Poliţiştii argeşeni recomandă tuturor participanților la trafic să respecte toate regulile de circulațe și să adopte o conduită preventivă în orice deplasare, pentru a putea preveni sau măcar limita consecințele unui eventual eveniment rutier.

 

 

 

Sursa Foto Realitatea de Suceava/Descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elevii de a IX-a au rămas fără locuri la liceu! Nu au fost calculați toți copiii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suceava

Ultimele articole