Vrei Netflix mai ieftin? Va trebui să suporţi şi reclame!

de | 15.07.2022 12:27 | Știri, Eveniment, Național

Netflix a luat decizia de a se asocia cu Microsoft, după ce a pierdut abonați. Scopul este acela de a le oferi clienților un abonament mai mic, cu condiția însă, de a fi nevoiți să vizioneze reclame.

Totul a început în luna aprilie, când acțiunile Netflix au scăzut, iar compania a raportat prima pierdere de abonați din ultimul deceniu.

Reprezentanții companiei au anunțat că prin acest fel, pot reduce costul abonamentelor, introducând astfel un „plan de abonament cu preț mai mic, susținut de reclame”.

Microsoft are capacitatea dovedită de a susține toate nevoile noastre de publicitate în timp ce lucrăm împreună pentru a construi o nouă ofertă susținută de reclame. Mai important, Microsoft a oferit flexibilitatea de a inova de-a lungul timpului, atât din punct de vedere tehnologic, cât și din punct de vedere al vânzărilor. În plus poate oferi și protecție puternică a confidențialității membrilor noștri”, a declarat Greg Peters, directorul operațional al Netflix, într-un comunicat de presă, citat de bbc.com.

De asemenea, și președintele pentru experiențe web al Microsoft, Mikhail Parakhin, , a precizat că, în curând, clienții vor avea la dispoziție mai multe opțiuni pentru a accesa conținutul premiat al Netflix.

Agenții de marketing Microsoft vor avea acces la audiența Netflix și la inventarul de televizoare premium conectate. Toate reclamele difuzate pe Netflix vor fi disponibile exclusiv prin intermediul platformei Microsoft”, a informat el.

Este bine cunoscut faptul că cea mai mare companie de filme și seriale din lume a pierdut numeroși abonați în ultimele luni. Astfel, Netflix încearcă să renegocieze acordurile pe care le are cu marile companii de divertisment, folosindu-se chiar de reclame.

De asemenea, în luna aprilie, acțiunile companiei au scăzut cu mai bine de o treime după ce numărul de abonați a avut o scădere bruscă. Pe lângă valoarea bursei Netflix care a scăzut cu peste 50 de miliarde de dolari, compania afirma și că urmează să concedieze peste 300 de angajați.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elevii de a IX-a au rămas fără locuri la liceu! Nu au fost calculați toți copiii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole