De mâine, la INTEK. Cele mai noi tendințe în materie de tehnologie, software și echipamente

de | 03.04.2023 19:53 | Știri, Economic, Național

Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) anunță că în perioada 4-7 aprilie se desfășoară, la Brașov, INTEK, evenimentul dedicat automatizării, robotizării și digitalizării proceselor industriale. Prima ediție INTEK, singurul târg expozițional din România dedicat transformării proceselor industriale, include o expoziție și mai multe conferințe și prezentări.

Potrivit sursei citate, INTEK are ca scop aducerea în prim-plan a trendurilor internaționale în materie de automatizare, robotizare și digitalizare, cu un accent deosebit pe aplicațiile practice și soluțiile tehnologice. Acest eveniment reunește specialiști din diverse domenii, furnizori de tehnologie și decidenți din mediul de afaceri, oferindu-le o platformă pentru schimbul de idei, prezentarea de produse și servicii, precum și pentru networking.Vizitatorii vor putea descoperi cele mai noi tendințe în materie de tehnologie, software și echipamente, precum și soluții de automatizare, robotizare și digitalizare adaptate pentru industria din care fac parte. De asemenea, vor putea lua parte la prezentări interactive în cadrul Forumului și conferințelor, se vor întâlni cu experți în domeniu și vor avea posibilitatea să înceapă noi colaborări. INTEK este un eveniment de referință pentru toți cei care doresc să rămână la curent cu cele mai noi soluții tehnologice, cu scopul de a-și dezvolta afacerile în mod eficient și sustenabil”, arată cei de la ACAROM.

Sursă foto: site ACAROM.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alți bani vin în județul nostru. Sediul și laboratorul DSVSA Argeș, intră în renovare energetică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ACAROM

Ultimele articole