Alți bani vin în județul nostru. Sediul și laboratorul DSVSA Argeș, intră în renovare energetică

de | 01.04.2023 15:09 | Știri, Economic, Județean, Național, Pitești

Alți bani vin în județul Argeș. Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat, joi, patru noi contracte de finanțare, depuse prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Unul dintre contracte vizează județul Argeș.

”Contractele, în valoare totală de 25.542.641,37 de lei, au fost încheiate între Ministerul Dezvoltării și autoritățile din municipiul București și din comuna Glodeanu Siliștea (jud. Buzău)”, se arată în comunicatul publicat de Ministerul Dezvoltării. Astfel, vor beneficia de lucrări de renovare energetică Școala Gimnazială ”George Topârceanu” din București, sediul administrativ și laboratorul de analize al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din Argeș (valoarea totală a contractului este de 3.521.837,42 lei), Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Electrochimie și Materie Condensată, precum și două blocuri de locuințe din comuna Glodeanu Siliștea.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mai mulți bani pentru copii! Se întâmplă din aprilie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DSVSA Argeș