anchetaonline.ro

O săptămână plină de emoții pentru 1.000 de copii în Argeș!

de | 01.04.2023 15:59 | Eveniment, Județean, Știri

Polițiștii din județul Argeș au avut parte de experiențele de viață copleșitoare alături de aproape 1.000 de copii în săptămâna Școala Altfel. Doar aceste experiențe sunt cele care clădesc cel mai bine mintea și personalitatea unui copil.

Această săptămână a reprezentant pentru mii de copii din Argeș, o experiență unică, în care au trăit emoții și au cunoscut aspecte inedite din ceea ce înseamnă să fii polițist.

Polițiștii argeșeni au răspuns curiozităților, legate de activitățile și viața unui polițist, a aproape 1.000 de copii din mai multe unități de învățământ din județul nostru, în săptămâna Școala Altfel.

În grădinițe, școli și licee au fost prezenți, cu răbdare și dragoste față de meseria pe care o reprezintă, dar și față de copii, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, polițiști rutieri, polițiști criminaliști, polițiști de proximitate, și echipa canină.

Copiii i-au primit cu emoție și entuziasm și, cu siguranță, după această săptămână de foc, sunt mai pregătiți să facă față pericolelor la care pot fi expuși.

Și polițiștii argeșeni au trăit alături de cei mici emoții de mulțumire, văzând că această generație de copii va crește cu sentimentul de încredere față de polițiști și instituția Poliției.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a aruncat cu pietre într-o maşină a Poliției Locale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: