Mâine. Mihai Coteț își va depune candidatura

de | 19.04.2024 16:15 | Pitești, Politic

Liberalii argeșeni anunță că mâine, 20 aprilie, în prima parte a zilei, Mihai Coteț își va depune candidatura pentru funcția de primar al municipiului Pitești, la Biroul Electoral de Circumscripție Locală Pitești. Acest anunț a fost făcut și de președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, care a precizat în postarea video publicată pe pagina de Facebook, că: ”Avem cel mai puternic candidat și cea mai bună listă pentru Consiliul Local”.

Imediat după depunerea dosarului de candidatură, președinta PNL, Alina Gorghiu și canditatul PNL vor susține declarații de presă.

”Schimbăm lucrurile în Argeș! Mâine depunem candidaturile pentru Primăria Pitești: Mihai Coteț și echipa liberală. Avem cel mai puternic candidat și cea mai bună listă pentru Consiliul Local. Venim în fața piteștenilor cu o echipă de consilieri cu un număr egal de femei și de bărbați. Așa e normal în 2024. Echipa lui Mihai este formată din oameni care au performat în carierele lor, ei știu foarte bine care sunt problemele Piteștiului și au și soluții pentru ele. (….)”, a transmis Alina Gorghiu.

Mesajul integral îl puteți vedea aici.

Foto dsecriptiv. Sursă foto: screenshot

Ciotiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PNL Argeș și-a lansat candidații la Cuca, Cocu, Morărești și Uda!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Mihai Coteț | PNL Argeș | PNL Pitești