Ovidiu Puiu: Frumusețea lalelei stă în simplitate și frumusețea Piteștiului stă în oamenii locului!

de | 19.04.2024 16:03 | Pitești, Administrație

Ovidiu Puiu, senatorul PSD de Argeș, prezent la deschiderea ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor a subliniat implicarea actualului primar în dezvoltarea Piteștiului, precizând că în mai puțin de 4 ani, Cristian Gentea a adus Piteștiul între primele orașe ale României, ”în ceea ce privește curățenia, spațiile verzi și respectul pentru mediu”. Totodată, senatorul PSD, Ovidiu Puiu, a mai explicat că acest eveniment emblematic al Piteștiului, ”Simfonia Lalelelor”, a ajuns un vârf de lance ”al unei agende culturale complexe și emoționante”.

”În mai puțin de patru ani primarul Cristian Gentea și echipa domniei sale a adus Piteștiul între primele orașe ale României în ceea ce privește curățenia, spațiile verzi și respectul pentru mediu.

De aproape jumătate de secol cultivăm laleaua ca simbol al Piteștiului și facem din orașul nostru un colț de rai. Dar, astăzi Simfonia Lalelelor este mai mult decât o expoziție florală excepțională, este un mix de evenimente culturale, artistice, științifice, este spațiul idel pentru spiritele și mințile creative și este vârful de lance al unei agende culturale complexe și emoționante. Astăzi, doamnelor și domnilor, Piteștiul este mai important, este mai puternic, este mai mare pentru că are forța să inoveze și să sprijine creativitatea. Pentru toate acestea vă felicit, domnule primar! În încheiere aș spune că frumusețea lalelei stă în simplitate și frumusețea Piteștiului stă în oamenii locului. Iar acest lucru l-a înțeles cel mai bine primarul Cristian Gentea, care este mereu printre oameni, care lucrează cu oameni pentru oameni. Felicitări pentru organizarea de excepție și pentru acest vibe pe care îl are acest eveniment”, a spus Ovidiu Puiu.

Sursă foto: screenshot Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simfonia Lalelelor 2024. Concert extraordinar în aer liber AZI în „Lunca Argeșului”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Ovidiu Puiu | Primăria Municipiului Pitești