Bărbat de 24 de ani din Pitești prins la volan sub influența substanțelor interzise

de | 19.04.2024 15:53 | Pitești, Eveniment

Un șofer piteștean a fost găsit pozitiv la testarea cu aparatul din dotare, anunță IPJ Argeș.

În urma unui control efectuat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești joi, 18 aprilie aceștia au depistat un bărbat de 24 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Calea Câmpulung, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Piteșteanului i-a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv ziarulunirea.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O piteșteancă de 37 de ani, administrator de bloc – trimisă în judecată pentru delapidare

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: