O piteșteancă de 37 de ani, administrator de bloc – trimisă în judecată pentru delapidare

de | 19.04.2024 15:10 | Pitești, Eveniment

  • Piteșteancă trimisă în judecată pentru delapidare!

IPJ Argeș precizează că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că, în perioada octombrie 2020 – octombrie 2023, o femeie de 37 de ani, din Pitești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale și al unei asociații de proprietari și-ar fi însușit, în repetate rânduri, sume de bani din gestiune, provenite din încasările de la locatari.

Valoare totală a prejudiciului a fost de aproximativ 200.000 de lei.

Precizăm faptul că, la data de 21 martie, după administrarea probatoriului,femeia din Pitești a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii argeșeni mai informează că pentru recuperarea prejudiciului, s-a dispus luarea măsurii asiguratorii, prin institurea sechestrului asigurator, aupra bunurilor imobile ale femeii de 37 de ani iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Sursă foto: Facebook

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trei avioane F-16 Fighting Falcon achiziționate de la Regatul Norvegiei au ajuns în țară

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș