MÂINE! Ministrul Economiei- vizită la Uzina Dacia

de | 04.04.2022 22:19 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Mioveni

Marți, 5 aprilie, ministrul Economiei este așteptat la Uzina Dacia, din Mioveni. Florin Spătaru va susține declarații de presă, începând cu ora 13:00, urmând ca evenimentul să aibă loc în fața Pavinionului Administrativ, pe platforma Dacia.

Amintim că în cursul acestei zile au apărut informații conform cărora Uzina Dacia pregătește un protest la care ar urma să participe sute de persoane.

Protestul va avea loc în fața Guvernului, miercuri, 6 aprilie și are ca scop o schimbare a măsurilor economice din România. Angajații de la Dacia sunt nemulțumiți de creșterea prețurilor, dar și de salariile mici din România.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florin Spătaru

Ultimele articole