O mamă a fost externată de la Maternitatea Ploieşti, cu un alt copil!

de | 12.02.2024 22:01 | Știri

O anchetă internă urmează să fie demarată la Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, după ce o mamă a fost lăsată să plece acasă cu un alt copil decât cel pe care l-a născut.

Din fericire, situaţia a fost remediată în scurt timp.

Andrei Ilinca, Directorul medical al SJU Ploieşti, a precizat astăzi, luni, pentru Agerpres, că în situația de față a fost vorba despre două fetiţe născute în aceeaşi zi, care au acelaşi nume şi acelaşi prenume.

Şi-au dat seama repede şi s-a remediat problema. Noi vom demara o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat şi vom vedea dacă trebuie revizuite inclusiv procedurile de identificare şi vom lua măsuri în funcţie de rezultatele anchetei. Este vorba despre două fetiţe care au fost născute în aceeaşi zi şi aveau acelaşi nume şi acelaşi prenume. Una dintre mămici este cea care şi-a dat seama că este o problemă”, a declarat Ilinca.

 

Conform Digi24, mama care încă se afla în spital și-a dat seama că a fost făcută o greşeală.

Sursă foto: Facebook Ministerul Familiei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: