Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi studenți la 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore

de | 14.09.2023 23:48 | Național, Eveniment

Se înmulțesc problemele cu legea în familia Pascu.

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore, iar tatăl tânărului a fost pus sub control judiciar.

După mai bine de nouă ore de audieri, Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul care a condus drogat și a provocat accidentul tragic din stațiunea 2 Mai, a fost reținută joi seară de procurorii DIICOT. Femeia își va petrece noaptea în arestul poliției.

Potrivit news.ro, ea este acuzată de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.  Aceasta ar fi încercat să șantajeze martorii în dosarul în care este judecat fiul ei, aflat în arest preventiv.

Tatăl lui Vlad Pascu, sub control judiciar!

Reamintim că, polițiștii și procurorii DIICOT au făcut, în această dimineaţă, 11 percheziții în București, la persoane bănuite de trafic de droguri, în cadrul unei operaţiuni de amploare ce a fost denumită de autorităţi Hidra. Patru sunt prieteni ai lui Vlad Pascu și ar fi consumat droguri cu el înainte de accident.

Totodată, patru locuințe ale familiei Pascu au percheziționate astăzi, iar într-una dintre ele au fost găsite şi elemente de muniție, motiv pentru care Mihai Pascu a fost adus la audieri şi plasat sub control judiciar.

Potrivit sursei citate, Mihai Pascu este anchetat pentru deținere ilegală de arme.

Vlad Pascu, prima reacție publică după accidentul de la 2 Mai

Astăzi, 14 septembrie,  Vlad Pascu și părinții acestuia au fost audiați la sediul DIICOT București. Tânărul care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai a fost adus  de la Constanţa, unde se afla în arest, pentru a fi audiat în dosarul de trafic de droguri în care au fost făcute percheziţii în cadrul operaţiunii Hidra.

El a declarat că îi pare rău pentru tragedia pe care a provocat-o.

Îmi pare foarte rău. Nu am ce să spun ca să pot ajuta cu ceva situația asta. Îmi pare rău”, a spus tânărul de 19 ani.

Întrebat ce mesaj le transmite părinților tinerilor pe care i-a accidentat mortal, Vlad Pascu a spus că îi pare rău si nu poate da timpul înapoi.

Îmi pare foarte rău pentru ei. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, nu am cum să dau timpul înapoi”, a spus Vlad Pascu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, la ieșirea de la sediul DIICOT

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: 2 Mai

Ultimele articole