Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, la ieșirea de la sediul DIICOT

de | 14.09.2023 17:54 | Județean, Eveniment

Incident șocant la sediul DIICOT, astăzi după-amiaza. Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliști, imediat după ce a ieșit de la audieri.

Vrând să scape mai repede de întrebările jurnaliștilor, Mihai Pascu a fost la un pas de a-i răni pe reprezentanții presei care așteptau în fața Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, relatează antena3.ro

După mai bine de patru ore de audieri, Mihai Pascu a ieșit de la sediul DIICOT și s-a urcat pe scuterul  pe care îl avea parcat pe alee.

El a transmis că nu are nimic de declarat și a plecat în trombă de pe loc, lovindu-i pe jurnaliștii care erau în fața sa. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă reprezentanții presei au fost șocați de gestul său.

În urma incidentului, Poliția Capitalei anunță că s-a autosesizat și a deschis o anchetă.

Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Reamintim că, polițiștii și procurorii DIICOT au făcut, în această dimineaţă, 11 percheziții în București, în cadrul unei operaţiuni de amploare ce a fost denumită de autorităţi Hidra.

Mai multe detalii despre acest subiect AICI.

sursă foto libertatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Percheziții la mama și prietenii lui Vlad Pascu! Adolescenți de bani gata – cunoscuți pentru vânzare droguri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT

Ultimele articole