Tânăr de 26 de ani din Teleorman, tras pe dreapta în Argeș! Circula cu 129 de km/h prin localitate

de | 14.09.2023 17:01 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 26 de ani, din Teleorman, s-a ales cu permisul suspendat pe 4 luni după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație.

Bărbatul a fost depistat în cursul zilei de ieri, 13 septembrie, de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 129 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h.

Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 120 de zile. Totodată, el a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.175 de lei.

Acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

În cursul zilei de ieri, 13 septembrie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au continuat acțiunile de prevenire a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum sunt conducerea cu viteză excesivă, sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

Activitățile au fost desfășurate atât pe raza municipiului Câmpulung, cât și în localitățile din mediul rural de pe raza de competență.

În urma acțiunilor, polițiștii rutieri au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.920 de lei, și au reținut 5 permise de conducere.

foto descriptiv vremeanoua.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A luat băutură dintr-un supermarket din Pitești, dar a „uitat” să o plătească! A ajuns după gratii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihăeşti