Percheziții la mama și prietenii lui Vlad Pascu! Adolescenți de bani gata – cunoscuți pentru vânzare droguri

de | 14.09.2023 09:09 | Știri, Eveniment

În cursul acestei dimineți, în urmă cu aproximativ o oră, mai multe descinderi au avut loc la mama și prietenii lui Vlad Pascu – tânărul în vârstă de 18 ani care a provocat, un accident soldat cu moartea a doi tineri pe o stradă din stațiunea 2 Mai.

Tragicul eveniment a adus o serie de descoperiri halucinante în ceea ce privește atât consumul, dar și vânzare de droguri. Patru prieteni ai lui Vlad Pascu sunt verificați, într-o operațiune anti-drog, potrivit surselor Digi24.

În această dimineață de joi, 14 septembrie, au loc 11 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri.

Conform sursei citate anterior, cei patru tineri au fost văzuți alături de Vlad Pascu în noaptea tragediei.
Mai mult de atât, vizată este și mama lui Vlad Pascu. În casa femeii au fost găsite documente care să ateste faptul că ar fi încercat să influențeze martorii, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu.

Au fost ridicat importante cantități de droguri până la această oră. Aceștia distribuiau droguri în cantități mici, cocaina cu grad ridicat de puritate se vindea cu 100 de euro gramul.

Din cercetările efectuate s-a constat că aceștia distribuiau și cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în restaurante și cluburi de lux din București.

În aceste momente se fac cercetări privind traficul intern de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției, potrivit Digi24.

 

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Ziua pompierilor din România, sărbătorită de ISU Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole