anchetaonline.ro

”Am marcat împreună prima zi a primăverii oferindu-le doamnelor și domnișoarelor din orașul regal un simbol al prețuirii noastre”

de | 01.03.2023 20:23 | Politic, Curtea de Argeș, Știri

Deputat Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a împărțit, împreună cu colegii din organizația Forța Dreptei Curtea de Argeș, doamnelor și domnișoarelor din orașul regal un mărțișor. Cei din Forța Dreptei au folosit acest prilej și pentru a discuta cu oamenii.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu

”Am fost astăzi alături de colegii din organizația Forța Dreptei Curtea de Argeș și am marcat împreună prima zi a primăverii oferindu-le doamnelor și domnișoarelor din orașul regal un simbol al prețuirii noastre. Am folosit prilejul pentru a le ura o primăvară minunată.

În tot județul, colegii din Forța Dreptei s-au implicat pentru a împărți nu doar mărțișoare, ci și idei și valori de dreapta, care par uitate de către cei aflați vremelnic la guvernare. Am vorbit despre speranța într-o țară guvernată mai bine, într-o viață mai bună și în instituții în care cetățeanul să fie respectat și ascultat.

Vă doresc o primăvară senină, plină de bucurii, întelegere, armonie și pace!”, a scris Adrian Miuțescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputații din Forța Dreptei, alături de cei din USR, au sesizat CCR asupra noilor obligații instituite în cazul fondurilor de pensii private

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: