Marcea by Pata Negra, locul unde gusturile Spaniei se armonizează cu vinurile Ștefăneștiului.
De curând, și-a deschis porțile restaurantul Marcea by Pata Negra, un loc al rafinamentului și al gusturilor alese, cu preparate iberice autentice, pline de savoare, alăturate vinurilor autohtone, din strugurii copți în viile Ștefăneștiului.
Pata Negra Copas y Tapas este un restaurant foarte apreciat și îndrăgit în București, iar acum și-a adus preparatele unice și în Argeș, prin parteneriatul realizat cu Marcea. Pata Negra se descrie ca fiind un concept diferit, care înglobează o echipă formată în Spania, iar rețetele din meniul său reunesc bucătăria iberică modernă cu cea clasică.
Restaurantul din Capitală este fondat de un cuplu de români, Angi și Gabi, care s-au reîntors în țară, după circa două decenii petrecute în Spania, aducând cu ei pasiunea fierbinte a ibericilor. Acum, și-au pus cunoștințele și dedicarea și în bucătăria de la Marcea by Pata Negra, în rețete savuroase care cu siguranță vă vor încânta papilele gustative.
Marcea by Pata Negra promite o nouă experiență gastronomică, oferită de preparatele mediteraneene, care poartă semnătura chef Angi, cea care a definit gusturile mâncărurilor de la Pata Negra Copas y Tapas București. Deliciile culinare iberice sunt acompaniate de întreaga gamă de vinuri ale Cramei Marcea.
Atmosfera din restaurant este una idilică, ce o să vă teleporteze departe de tumultul orașului și de grijile cotidiene, iar decorul o să vă seteze rapid pe o stare festivă. Și, fie că aveți sau nu motiv de sărbătoare, la fiecare final de săptămână, Marcea by Pata Negra vă va oferi petreceri memorabile.
Așadar, dacă doriți să gustați ceva deosebit, ce vă va merge la suflet, chiar trebuie să treceți pragul restaurantului Marcea by Pata Negra, situat în Ștefănești, pe str. Cavalerului, la nr. 368F.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro