anchetaonline.ro

Vin ninsorile! ANM a actualizat prognoza meteo pentru 1 decembrie

de | 30.11.2022 17:10 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru ziua de 1 decembrie.

Potrivit meteorologilor, sunt anunțați primii fulgi de nea din această iarnă, încă din prima zi a lunii decembrie, în București, dar și în alte zone ale țării.

La munte ninge puternic, deja. De exemplu, în stațiunea Rânca, drumarii acționează de ore bune, având în vedere că stratul de zăpadă este prezent.

În Capitală, începând de mâine, vor apărea precipitațiile sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Maximele vor fi de 1-2 grade, iar minimele de 0 grade.

Totodată, în jumătatea sudică a țării, în special seara și noaptea, vor fi prezente precipitațiile mixte, ploi, lapoviță și ninsori.

Pentru ziua de 1 decembrie la nivelul întregii țări, o vreme insistă în special în regiunile extracarpatice, acolo unde valorile de temperaturi la nivelul maximelor nu vor depăși 3-4- 5-6 grade exceptând în regiunile intracarpatice, unde este posibil să consemnăm valori de până la 7-8 grade și precipitații în extindere.

În jumătatea de sud a țării, mai ales pe seară și pe noapte, este posibil să consemnăm și precipitații mixte ploi, lapoviță și ninsori, exceptând zona Dobrogei, unde vor predomina precipitațiile sub formă de ploaie, dar în Moldova, sub zona de munte vor predomina ninsorile”, a transmis Elena Mateescu, director în cadrul ANM, la Antena 3.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Coloană pe DN 1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: