anchetaonline.ro

Piteștiul, în haine de sărbătoare! S-a deschis Târgul de Crăciun

de | 30.11.2022 18:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Lifestyle, Pitești

În această seară, centrul orașului Pitești a îmbrăcat haine de sărbătoare! Magia Crăciunului își face deja simțită prezența, fiind aprins iluminatul festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În aceste momente, se desfășoară un concert cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun, Ducu Bertzi fiind invitatul special. De la ora 19:00 până la ora 20:00, band-ul Filarmonicii Pitești ne va încânta împreună cu invitații speciali: Marius Bălan și Zina Ghițulescu.

În zona centrală puteți găsi diferite obiecte de artizanat, dulciuri, jucării pentru cei mici, cadouri, decorațiuni pentru casă și obiecte hand-made.

De asemenea „Căsuța lui Moș Crăciun” va fi deschisă pentru fotografii și relaxare, iar în ”Atelierul lui Moș Crăciun”, cei mici vor învăța lucruri noi, prin activități specifice perioadei.

Târgul te așteaptă cu multe surprize pentru întreaga familie, zilnic, până la data de 2 ianuarie 2023.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin ninsorile! ANM a actualizat prognoza meteo pentru 1 decembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: