Știai că Marcea by Patanegra dispune de două locuri de joacă pentru copii?

de | 10.04.2024 09:38 | Ștefănești, Lifestyle

  • Dacă sunteți în căutarea locației potrivite Marcea by Patanegra este alegerea perfectă!
Știați că Marcea by Patanegra dispune de două locuri de joacă pentru copii?
Sunteți așteptați împreună cu cei mici la relaxare!
la Marcea by Pata Negra
Totodată terasa Restaurantului MarceabyPatanegra vă așteaptă și ea. Este locul unde fiecare masă este o invitație la relaxare și bucurie.
Puteți descoperi selecția restaurantului à la carte, unde fiecare preparat este o operă de artă culinară. De la clasice reinventate până la inovații savuroase cu siguranță vă veți simți răsfățați.
la Marcea by Pata Negra
De asemenea dacă aveți de sărbătorit un eveniment, o conferință în interes de serviciu, sau o simplă ieșire din cotidian, restaurantul vă oferă servicii de calitate, atmosferă plăcută și preparate pe măsură.
la Marcea by Pata Negra

 

Restaurantul Marcea by Pata Negra este un loc al rafinamentului și al gusturilor alese, cu preparate iberice autentice, pline de savoare, alăturate vinurilor autohtone, din strugurii copți în viile Ștefăneștiului.

 

la Marcea by Pata Negra

 

Marcea by Patanegra promite o nouă experiență gastronomică, oferită de preparatele mediteraneene, care poartă semnătura chef Angi, cea care a definit gusturile mâncărurilor de la Pata Negra Copas y Tapas București.

Deliciile culinare iberice sunt acompaniate de întreaga gamă de vinuri ale Cramei Marcea.

Marcea Pata Neagra

Foto: Facebook Restaurant Marcea by PataNegra

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pe 13 și 14 aprilie MARCEA redeschide winebarul cramei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea by PataNegra