Pe 13 și 14 aprilie MARCEA redeschide winebarul cramei!

de | 05.04.2024 15:30 | Ștefănești, Lifestyle

MARCEA anunță că pe 13 și 14 aprilie redeschide winebarul cramei.

crama Marcea
Vestea bună este că în fiecare sâmbătă și duminică, până la toamnă, când vremea nu va mai permite, vă veți putea bucura de locație înconjurat de vița de vie, de liniște, de o muzică corespunzătoare atmosferei și de vinuri alese.
Toate vinurile cramei MARCEA le puteți servi la sticlă sau la pahar. Puteți savura de asemenea cafea aromată iar pe 13 și 14 aprilie organizatorii anunță căteva surprize pe care vă invită să le descoperiți.
crama Marcea vie
Crama Marcea a fost inaugurantă în anul 2016 si reprezintă o inovație în domeniul vinificației din România. Este prima și singura cramă complet independentă din punct de vedere energetic. Energia electrica fiind produsă de panouri fotovoltaice montate pe acoperiș, în timp ce energia termică este preluată din adâncul pământului, energie geo-termală, printr-o pompă de caldură.

Aceasta are o capacitate maximă de vinificare de 1000 de hectolitri/an și o capacitate de stocare de 2000 de hectolitri.

De asemenea crama este prevazută cu spațiu de maturare a rezervelor cu temperatura si umiditate controlate.

Podgoria este situată la 11 km de Pitești, pe cel mai înalt deal din localitatea Ștefănești și se întinde pe 25 de hectare.

Crama Marcea

Adresă: Drum Exploatare Marcea, Ștefănești, România

Foto: Facebook Crama Marcea

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Evenimente private la Restaurant Marcea by PataNegra

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: crama Marcea

Ultimele articole