Înainte de meciul cu Ceahlăul. FC Argeș, cu salariile la zi

de | 05.04.2024 15:21 | Pitești, Lifestyle

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a transmis un mesaj în care își arată deschiderea și încrederea pentru antrenorul de la FC Argeș, Eugen Neagoe. Gentea a anunțat că a văzut conferința de presă premergătoare meciului cu Ceahlăul Piatra Neamț, susținută de Eugen Neagoe și Mario Tudose, și transmite că se bucură că antrenorul și-a schimbat discursul. Totodată, primarul Piteștiului a mărturisit că a discutat cu Eugen Neagoe și că ”are tot sprijinul, nu există nici cea mai mică restanță financiară (îi mulțumesc lui Viorel Tudose, pentru că amândoi am rezolvat această problemă)”.

Cu salariile la zi și cu întreaga bază de la Albota, ce a fost data în folosință gratuită pentru următorii 3 ani celor de la FC Argeș, iată că lucrurile s-au liniștit în vestiarul alb-violeților.

”Am văzut conferința de presă și mă bucur că de data asta, antrenorul Eugen Neagoe și-a schimbat discursul.

Am discutat, are tot sprijinul, nu există nici cea mai mică restanță financiară (îi mulțumesc lui Viorel Tudose, pentru că amândoi am rezolvat această problemă)!

În plus, am adus cea mai profesionistă firmă din România să se ocupe de cele două terenuri de la baza din Albota.

Încă o dată, îi mulțumesc public d-lui primar Dumitru și Consiliului Local Albota, pentru că au acceptat să ne dea întreaga bază în folosință gratuită pentru următorii 3 ani.

Lucrurile sunt clare: noi ne-am făcut treaba! Așteptăm reacția echipei, începând chiar de mâine, cu o victorie în meciul cu Ceahlăul!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: screenshot Fotbal Club Argeș Pitești.

Citiți, de asermenea, pe anchetaonline.ro:

Guvernul a aprobat! 2.000 de lei pentru mamele minore sau cele aflate în situații defavorizate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Eugen Neagoe | FC Arges

Ultimele articole