Marcel Ciolacu, după discuția cu președinta PE: ”Problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european”

de | 06.03.2024 14:39 | Național, Politic

Premierul Marcel Ciolacu a discutat astăzi cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European, care participă la congresul PPE, despre importanța menținerii coaliției democratice din Parlamentul European și a stabilității guvernamentale pentru a continua proiectele pentru dezvoltarea României.

”Președintele Parlamentului European este un prieten apropiat al României. Am discutat astăzi cu doamna Roberta Metsola despre importanța menținerii coaliției democratice din Parlamentul European și a stabilității guvernamentale pentru a continua proiectele pentru dezvoltarea României.

Am mulțumit Parlamentului European pentru sprijinul aderării României la spațiul Schengen și am subliniat nevoia unor măsuri cât mai concrete pentru creșterea nivelului de trai la nivel european. De asemenea, problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european, la fel ca și subiectul incluziunii tinerilor”, a transmis premierul Marcel Ciolacu după întâlnirea cu președintele PE, Roberta Metsola.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu președinta PE: ”Miza alegerilor din iunie este păstrarea într-o poziție fruntașă a forțelor pro-europene”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu