Marcel Ciolacu și-a luat viza pentru SUA

de | 02.02.2024 11:25 | Național, Politic

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe Facebook, că și-a luat viză pentru Statele Unite ale Americii. În postarea publicată pe pagina de Facebook, Marcel Ciolacu apare în fotografie alături de ambasadorul SUA la București, Kathleen Kavalec, stând în fața unui ghișeu al oficiului diplomatic.

Premierul îi invită pe toți cei care îndeplinesc condițiile pentru obținerea vizei să se alăture acestei acțiuni pentru a se putea atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, ambasadorul SUA la București, Kathleen Kavalec, stau în fața unui ghișeu al oficiului diplomatic

”M-am alăturat românilor care în aceste zile își iau vize pentru SUA, chiar dacă nu intenționează să călătorească în următoarea perioadă.

Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condițiile eliminării vizelor pentru State Unite ale Americii.

Avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic și vă invit pe toți cei care îndepliniți condițiile pentru obținerea vizei să vă alăturați acestei acțiuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

Citiți, de asemenera, pe anchetaonline.ro:

Sondaj INSCOP. Mircea Geoană, pe primul loc la prezidențiale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu