Marcel Ciolacu: ”Am reușit împreună să le arătăm românilor că avem maturitatea politică”

de | 05.04.2024 14:47 | Național, Politic

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat, astăzi, după depunerea la Biroul Electoral Central a listei candidaţilor PSD și PNL la alegerile europarlamentare, că cele două partide au reușit să arate ”maturitatea politică” pentru a asigura stabilitatea și dezvoltarea țării.

”Este oficial: cele două partide au constituit o alianță electorală. La fel cum am construit și o coaliție de guvernare.

Am reușit împreună să le arătăm românilor că avem maturitatea politică de a lua o decizie nu pentru noi, o decizie pentru stabilitate, o decizie pentru dezvoltare.

România nu-și permite să piardă vreo investiție, vreun ban european și nici linia coerentă – aderarea integrală la Spațiul Schengen și terestru, eliminarea vizelor pentru Statele Unite și, nu în ultimul rând, aderarea la OECD.

Venim cu o ofertă administrativă pentru capitala României, cu o ofertă europeană pentru alegerile europarlamentare, o ofertă de stabilitate, de construcție și nu mai îndemnăm românii să voteze contra unui partid sau altui partid. Intrăm în cu totul și cu totul altă logică electorală.”, a transmis Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană vine în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu | PNL | PSD