Marcel Ciolacu despre intrarea României în AirSchengen: „Este o reușită binemeritată de țara noastră ca membru al Uniunii Europene”

de | 31.03.2024 11:05 | Național, Politic

România este de astăzi, 31 martie 2024 în Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime, o reușită binemeritată de țara noastră ca membru al Uniunii Europene, transmite premierul Marcel Ciolacu.
Acesta precizează faptul că beneficiile sunt evidente atât pentru cetățenii români care pot călători mai ușor, cât și pentru economia națională, prin deschiderea unor noi oportunități în acest spațiu de liberă circulație.
Este o victorie a României și a tuturor celor care au crezut în acest proiect de țară. Avem un plan guvernamental clar și ferm asumat pentru aderarea completă la Spațiul Schengen până la sfârșitul anului.
România Schengen

Foto: Facebook Marcel Ciolacu

Am convingerea că prin seriozitate și stabilitate vom realiza acest obiectiv, așa cum am reușit alte două proiecte majore – aderarea la NATO și la Uniunea Europeană – și cum ne pregătim pentru a face parte din Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică”, este mesajul transmis de premierul Marcel Ciolacu în mediul online. 
Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ora de vară 2024. Ce efecte are schimbarea orei asupra organismului?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu