Mare țeapă! Un curier a fost plătit cu bani de jucărie!

de | 01.02.2023 19:11 | Știri, Eveniment, Județean

Unul dintre curierii aflaţi pe traseu s-a ales cu o mare țeapă după ce a efectuat o comandă. Acesta a fost plătit cu bani de jucărie.

Acesta a fost păcălit de către client care i-a dat banii falși printre unii autentici, anunță Curiera Transport Solutions într-un comunicat remis miercuri Agerpres, conform Digi24.

Curiera Transport Solutions anunţă că ieri, 31 ianuarie, unul dintre curierii aflaţi pe traseu a fost plătit cu bani de jucărie. Bancnotele false au fost inserate printre cele autentice”, scrie în comunicat.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii companiei declară că bancnotele false au imitat forte bine materialul din care sunt făcute cele originale, ele fiind aproape identice.

Astfel de acţiuni sunt regretabile şi de netolerat. Curiera Transport Solutions cooperează deja cu organele abilitate şi ne dorim pe această cale să îi avertizăm şi pe ceilalţi furnizori de servicii de curierat de incident pentru a spori atenţia în cazul colectărilor de tip ramburs”, a precizat Silvia Duţă, director general şi fondator al companiei.

 

Foto descriptiv.

Foto Ora de Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi tineri din Argeș au furat o autoutilitară, iar apoi au abandonat-o

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole