anchetaonline.ro

33 de hale industriale vor fi ridicate la Chiajna de TBM Innovation Steel

de | 14.04.2022 12:26 | Economic, Județean, Național, Știri


Marian Cazacu intră puternic pe construcția de spații industriale

TBM Innovation STeel

Grupul TBM, fondat de către afacerisul argeșean Marian Cazacu, s-a axat, în ultima perioadă, pe proiecte dezvoltate în zona Bucureștiului. Cel mai nou se anunță a fi cel de construire a 33 de hale industriale în comuna Chiajna, proiect care presupun aproape 40.000 mp suprafață construită desfășurată. Proiectul industrial inițiat de către compania lui Marian Cazacu este în faza de obținere a autorizației de construire.

Spațiul ce va fi ridica în Chiajna este destinat depozitării de mărfuri, dar va avea în componență și birouri. Conform planului de investiții, halele A1 – A33 însumează 35.550 mp construiți și vor avea un set de caracteristici care, cu siguranță, vor atrage atenția și vor corespunde cerințelor companiilor ce se vor instala în unitatea creată de TBM Innovation Steel.

Hala A1 va avea parter și două etaje, cu  înălțime de maximum 11 metri și  suprafață construită de 3.000 mp. Halele A18 și A19 au parter și etaj parțial, înălțime de 9 metri, un singur compartiment, cu o suprafață construită de 525 mp fiecare. Restul halelor, respectiv A2 – A17 și A20 – A33, vor fi tot cu parter și etaj parțial, tot de 525 mp suprafață construită, înălțime de 9 metri, singura diferență fiind aceea că sunt formate din câte două compartimente independente.

Terenul pe care se vor edifica cele 33 de hale are 32 de hectare și va fi sistematizat, cu alei de circulație și parcări. Accesul în viitorul complex industrial se va face din șoseaua de centură București, via strada Panduri.

TBM Grup are o experiență de 14 ani în domeniile în care activează, cu un portofoliu ce cuprinde 360 de proiecte, printre care centre comerciale, precum Alex Bistrița, dar și unitatea de primiri urgențe a Spitalului „Bagdasarˮ Arseni din Capitală.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Expansiune în forţă TEILOR – 6 magazine noi în Europa de Est, intrare în Cehia şi Germania

Expansiune în forţă TEILOR – 6 magazine noi în Europa de Est, intrare în Cehia şi Germania

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Europa | Germania | Marian Cazacu | TBM