Trageți pe dreapta! Marian Godină vine la Pitești, la Club Hush!

de | 07.03.2024 21:02 | Lifestyle, Pitești

  • Marian Godină vine la Hush Pitești!
Marian Godină
Marian Godină, celebrul poliţist braşovean care a ajuns vedetă în mediul online datorită modului haios în care povesteşte despre intervenţiile sale și nu numai, s-a apucat de curând și de stand-up.
Alături de Teodor Abagiu și Bogdan Nonic, acesta a pornit prin țară să binedispună românii iar vestea bună este că pe 19 martie ajunge și la Pitești, la Club Hush.
Am deja permis de conducere pentru toate categoriile.
Asta ca să nu avem discuții că de ce mă duc la Pitești. Mă duc doar pentru spectacolul de stand-up”, a scris Marian Godină pe pagina lui de Facebook. 
Marian Godină

Primul lui spectacol de stand-up a avut loc într-un pub din capitală pe 29 ianuarie și multe glume au fost legate de renovarea casei sale, la care a muncit vara trecută, relatează libertatea.ro

Persoanele interesate de show-ul de comedie de la Pitești pot achiziționa bilete de pe iabilet.ro
Organizatorii anunță faptul că accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
Totodată trebuie precizat faptul că biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
Accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis la eveniment.
De asemenea trebuie știut că nu este permisă renunțarea la biletele cumpărate
Încă un aspect transmis de organizatori este faptul că biletele vor fi returnate în maxim 7 zile lucrătoare dacă evenimentul este anulat. În acest context persoanele vor fi notificate pe email.
AICI puteți viziona un moment de stand-up cu Marian Godină.
Foto: Facebook Marian Godină
Video: YouTube
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole