anchetaonline.ro

Marina Almășan vine la Pitești! Își lansează cartea la Biblioteca Județeană

de | 30.09.2022 11:33 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Pitești

Eveniment deosebit, în acest weekend, la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu! Sâmbătă, 1 octombrie, cunoscuta vedetă de televiziune Marina Almășan vine la Pitești, cu prilejul lansării volumului „Ceasul iubirii. Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, la Festivalul de C’Arte, în cadrul târgului de carte Triunghiul Cunoașterii, carte lectură, bibliotecă.

Lansarea va avea loc în sala de conferințe a bibliotecii, începând cu ora 12:00.

Volumul, publicat de editura Corint, reprezintă o mărturisire, o declarație de suflet a scriitorului.

Afis MA - Marina Almășan vine la Pitești! Își lansează cartea la Biblioteca Județeană

Țineți în mână nu doar o simplă carte. Țineți în mână 16 ani din viața mea. 16 ani pe care i-am respirat în preajma unui mare artist, care mi-a cerut cândva, parcă într- o altă existență, să-i fiu alături până la moarte. Dar îi voi fi chiar și dincolo de ea, prin această carte. Cartea este despre iubire, despre greșeală și despre neiertare. Dar, mai ales, despre IUBIRE”, a transmis Marina Almășan.

Autoarea a ales titlul cărții, fiind dat de piesa preferată a acesteia, interpretată de Victor Socaciu. Marina Almășan a mărturisit că atunci când a ascultat piese, pentru prima dată, a vrut să îl cunoască pe cel care a scris versurile.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

DE AZI! Semafor nou în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: