DE AZI! Semafor nou în Pitești

de | 30.09.2022 10:52 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Începând de vineri, 30 septembrie, în municipiul Pitești a fost pus în funcțiune un nou semafor.

Este vorba despre un semafor cu buton, pus în funcțiune pe galben intermitent, la trecerea de pietoni de pe Bulevardul Petrochimiștilor – Mavexim, în dreptul blocurilor B31-B32.

Anunțul a fost făcut de Primăria Municipiului Pitești. De asemenea, reprezentanții administrației publice anunță că semaforul va funcționa în regim normal, începând cu data de 3 octombrie, de la ora 09:00.

Prin urmare, pentru a traversa, pietonii vor apăsa butoanele pietonale, solicitându-se culoarea verde a semaforului.

Punerea în funcțiune a instalației de semaforizare la trecerea de pietoni asigură o mai bună siguranță persoanelor care tranzitează, dar şi celor care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.
Rugăm conducătorii auto și pietonii să circule cu prudență în zona menționată”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Foto descriptiv Noi.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Angajări în două școli și într-un spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole