Marius Constantin se iubește cu Miruna Lazea, o cântăreață cu 15 ani mai tânără decât el!

de | 06.06.2023 08:24 | Știri, Județean, Lifestyle

Deși pe plan sportiv astrele nu s-au aliniat, iar Marius Constantin a retrogradat alături de FC Argeș în liga secundă, pe plan sentimental el a marcat victorios.

Fundașul central al alb violeților, în vârstă de 38 de ani, formează un cuplu cu Miruna Lazea, o cântăreață supranumită „Perla Banatului”.

Diferența dintre cei doi este de 15 ani, ea având doar 23 de ani, iar relația lor a devenit publică după ultimele postări ale artistei din mediul virtual.

Cântăreața a postat pe Instagram o serie de fotografii alături de Marius Constantin, iar la una dintre ele a pus la descriere „Aveam nevoie de cineva care să mă apere”.

Frumoasa cântăreață este foarte apreciată de internauți, fiind urmărită de peste 170 de mii de persoane pe rețelele de socializare.

Miruna Lazea a lansat recent, alături de Simina Stanciu, melodia „Fotbalist de meserie”, al cărui videoclip a fost filmat chiar la baza de pregătire a celor de la FC Argeș.

Ultimul meci jucat de Marius Constantin a fost pe 20 martie 2023, într-o înfrângere suferită de FC Argeș pe terenul lui U Cluj.

În acest sezon, care tocmai s-a încheiat, el a fost prezent în 23 de meciuri pentru gruparea piteșteană.

În cariera sa, pe lângă FC Argeș, Marius Constantin a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid București, Gaz Metan Mediaș, FC Vaslui, Viitorul, ASA Târgu Mureș, JS Suning și FC Brașov

sursă foto gsp.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un şofer băut cu 1.29 la mie – a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni, în Bascov!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: