Marți, 14 noiembrie se oprește apa potabilă în cartierul Prundu

de | 13.11.2023 12:43 | Pitești, Administrație, Importante

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, cartier Prundu, în ziua de marţi 14 noiembrie 2023, între orele 09:00 – 20:00.

Vor fi afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: b-dul Petrochimiştilor – de la fosta Autobază până la Vamă, str. Prundu Mic şi str. Bănănăi cu străzile adiacente.

Trebuie precizat faptul că oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului Deviere reţea de apă, municipiul Piteşti, Aleea Anghel Saligny“.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, anunță societatea. 

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă puteți adresa la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

 

Foto: Digi24

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000