anchetaonline.ro

Martie – lună de shopping la Inspectoratul de Jandarmi Argeș

de | 14.03.2022 14:54 | Anunțuri

Martie – lună de shopping la Inspectoratul de Jandarmi Argeș

Cumpărături febrile la Inspectoratul de Jandarmi Argeș, la început de martie. În primă instanță, instituția a achiziționat un container de tip birou în valoare de aproximativ 134.000 de lei.

Instituția a mai achiziționat, tot luna aceasta, și pachete de servicii și sisteme IT&C. De la Prime Solutions a contractat un pachet de tip Office în valoare de 38.925, iar de la Dante International SA, suita Windows Professional, pentru care a achitat aproape 20.000 de lei. Ambele sunt compatibile cu sistemele Solitaire și Candy Crush.

Instituția a trecut și la lucrări de reparații în ogradă. 28.473 de lei au fost alocați deja pentru repararea gardului de beton al unității.

Inspectoratul de Jandarmi a mai achiziționat prin SICAP un sistem de operare pentru stațiile de lucru, în valoare de 15.250 de lei și anvelope de iarnă în valoare de 5.546 lei.

 

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul de Jandarmi Argeș | Sicap
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: